Χρησιμοποιούμε cookies για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies μας. Οκ Συμφωνώ!

Χορευτική Ομάδα Φοιτητών Άρτας


Καταχωρήθηκε: 09/04/2024 | 14:22
Τελευταία ενημέρωση: 09/04/2024 | 14:27
Ημερομηνία λήξης: 28/04/2024 | 14:22
Κατηγορία: Εκδηλώσεις

Η χορευτική ομάδα φοιτητών Άρτας ξεκίνησε.

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος της χορευτικής ομάδας φοιτητών της Άρτας! Η ομάδα μας αναζητά νέα μέλη με πάθος για τον χορό και την επιθυμία να εκφραστούν μέσα από την τέχνη του χορού. Είτε είστε αρχάριοι είτε έχετε προηγούμενη εμπειρία, σας καλωσορίζουμε να συμμετέχετε και να συνεισφέρετε στην δημιουργία ενός δυναμικού και πολυπολιτισμικού περιβάλλοντος.

Η χορευτική μας ομάδα είναι ένας χώρος όπου οι φοιτητές μπορούν να εξελιχθούν χορευτικά, να κάνουν νέες φιλίες και να μοιραστούν τις πολιτισμικές τους καταβολές μέσα από διάφορους χορούς. Από παραδοσιακούς Ελληνικούς χορούς μέχρι σύγχρονες χορογραφίες, η ομάδα μας φιλοδοξεί να προσφέρει μια πλούσια εμπειρία χορού που αναδεικνύει τον πολιτισμικό πλούτο και την δημιουργικότητα των φοιτητών μας.

Οι πρόβες μας γίνονται σε τακτική βάση και ο σχεδιασμός τους γίνεται με γνώμονα την ευελιξία, ώστε να εξυπηρετεί τις ακαδημαϊκές και προσωπικές σας ανάγκες. 

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στην ομάδα μας!

Σας περιμένουμε!!!