Χρησιμοποιούμε cookies για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies μας. Οκ Συμφωνώ!

ΠΜΣ Πληροφορική Και Δίκτυα

Tο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, της Σχολής Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, από τον Οκτώβριο του 2019, λειτουργεί Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο «Πληροφορική και Δίκτυα», του οποίου ο 2ος Κύκλος θα λειτουργήσει από τον Οκτώβριο του 2020 και η χρονική διάρκεια φοίτησης θα είναι 3 ακαδημαϊκά εξάμηνα.

Το Π.Μ.Σ. έχει ως αντικείμενο την Επιστήμη της Πληροφορικής, των Τηλεπικοινωνιών και των Δικτύων και καλύπτει το θεωρητικό και τεχνολογικό μέρος της, παρέχοντας στους φοιτητές δυνατότητες ειδίκευσης σε επιλεγόμενα μαθήματα, και ανάπτυξης ερευνητικών δεξιοτήτων σε επιστημονικούς τομείς, που σχετίζονται με τα πεδία της Πληροφορικής, των Τηλεπικοινωνιών και των Δικτύων. Παράλληλα, το Π.Μ.Σ. προσφέρει επικαιροποίηση και ενίσχυση των γνώσεων των επαγγελματιών του τομέα της Πληροφορικής, των Τηλεπικοινωνιών και των Δικτύων, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις ενός συνεχώς εξελισσόμενου τομέα.

Ο σχεδιασμός τόσο του προγράμματος διδασκαλίας των θεωρητικών ενοτήτων/μαθημάτων και των εξειδικευμένων εργαστηριακών ασκήσεων, όσο και των πρόσθετων μορφών εκπαίδευσης των μεταπτυχιακών φοιτητών (σεμιναριακές εισηγήσεις από εξειδικευμένους καθηγητές/ερευνητές, ερευνητικές εργασίες, κ.α.) αποσκοπούν να επεκτείνουν το γνωστικό πεδίο των αποφοίτων.

Επικοινωνία:
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμματεία του Π.Μ.Σ στο τηλέφωνο: 26810 50499 (Ευαγγελία Χρήστου)

Ιστοσελίδα ΠΜΣ:
https://pms.dit.uoi.gr/