Χρησιμοποιούμε cookies για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies μας. Οκ Συμφωνώ!

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΣΤΡΑΦΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Έναρξη μαθημάτων


Καταχωρήθηκε: 04/10/2020 | 21:11
Τελευταία ενημέρωση: 04/10/2020 | 21:13
Ημερομηνία λήξης: 04/10/2020 | 21:04
Κατηγορία: Μάθημα

Η έναρξη των μαθημάτων θεωρίας στον αντικειμενοστραφή προγραμματισμό θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6/10/2020 στις 8:40πμ

 
Οι διαλέξεις θεωρίας θα γίνονται μέσω MSTEAMS στην ομάδα [ΤΠΕ302] OOP (DIT_UoI) και με κωδικό εγγραφής vgk0520.

Τα δε εργαστήρια θα πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία. Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για τις εγγραφές στα τμήματα που θα δημιουργηθούν.

Παρακαλούνται οι φοιτητές και φοιτήτριες που πρόκειται να παρακολουθήσουν το μάθημα (θεωρία ή/και εργαστήριο) να εγγραφούν στο ecourse μάθημα Αντικειμενοστραφής Προγραμματισμός χρησιμοποιώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο
http://ecourse.uoi.gr/course/view.php?id=1944

Σημαντική παρατήρηση: Το μάθημα Αντικειμενοστραφής Προγραμματισμός μέχρι το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος διδάσκονταν στο 4ο εξάμηνο (εαρινό) του προγράμματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Ηπείρου. Λόγω σταδιακής αντικατάστασης του προγράμματος σπουδών του ΤΕΙ από το νέο πρόγραμμα σπουδών του Πανεπιστημίου το μάθημα "Αντικειμενοστραφής Προγραμματισμός" δεν πρόκειται να διδαχθεί ξανά στο εαρινό εξάμηνο. Συνεπώς, οι φοιτητές μεγαλύτερων ετών που δεν το έχουν παρακολουθήσει στο παρελθόν ή που δεν έχουν επιτύχει στην εξέταση του μαθήματος, εφόσον επιθυμούν, μπορούν να παρακολουθήσουν το μάθημα στο τρέχον, χειμερινό εξάμηνο.

 

Χ. Γκόγκος