Χρησιμοποιούμε cookies για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies μας. Οκ Συμφωνώ!

Hμερίδα

Επιπτώσεις στην Υγεία από την Χρήση της Τεχνολογίας και των Social Media


Καταχωρήθηκε: 07/06/2019 | 13:45
Ημερομηνία λήξης: 14/06/2019 | 23:30
Κατηγορία: Γραμματείας / Τμήμα

Την Tετάρτη 5/6/2019 διεξήχθη η ημερίδα "Επιπτώσεις στην Υγεία από την Χρήση της Τεχνολογίας και των Social Media" με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή. Στους φοιτητές του τμήματός μας αξίζουν συγχαρητήρια τόσο για την εξαιρετική οργάνωση της ημερίδας, όσο για τις επιστημονικά τεκμηριωμένες παρουσιάσεις τους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους Τζάλλα Αλέξανδρο, Αδάμ Σταύρο και Λιάγκου Βασιλική  για τις παρουσιάσεις και τις παρεμβάσεις τους, όπως επίσης τους συναδέλφους, Αστρακά Λουκά και Πετρίτη Πέτρο από την Ιατρική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων που συμμετείχαν με εισηγήσεις στην ημερίδα.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την ιατρό κ. Χρίστινα Πεπόνη και τον λογοθεραπευτή  Αναστάσιο Μώκα για τις πολύ ενδιαφέρουσες παρεμβάσεις οι οποίες ενημέρωσαν  και προβλημάτισαν τους συνέδρους για τις Επιπτώσεις στην Υγεία από την Χρήση της Τεχνολογίας και των Social Media.

 

Ο Κοσμήτορας

της Σχολής Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Καθηγητής Ευριπίδης Γλαβάς