Χρησιμοποιούμε cookies για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies μας. Οκ Συμφωνώ!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ) ERASMUS για το Ακαδημαϊκό Έτος 2020-21

Η Προκήρυξη του προγράμματος ERASMUS για το Ακαδημαϊκό Έτος 2020-21 βρίσκεται στο ακόλουθο σύνδεσμο: https://piro.uoi.gr/erasmus/22/hrisima-eggrafa

Με βάση τα προβλεπόμενα οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μόνο ηλεκτρονικά (μέσω ειδικά σχεδιασμένης πλατφόρμας).

Τα κριτήρια με βάσει των οποίων γίνεται επιλογή φοιτητών για Σπουδές ή για Πρακτική Άσκηση για το Ακαδημαϊκό Έτος 2020-21, βρίσκονται και στις επόμενες επιλογές του παρόντος site.

Παρ΄ όλα αυτά επειδή το θέμα με το COVID-19 δεν έχει ακόμη ξεπεραστεί, να ξέρουν οι σπουδαστές ότι τα περισσότερα Πανεπιστήμια έχουν αναστείλει τη υποδοχή σπουδαστών ERASMUS. Επίσης και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων δεν παροτρύνει (αλλά και δεν απαγορεύει) τους φοιτητές του για μετακινήσεις κατά το Χειμερινό Εξάμηνο 2020 - 21. Καλύτερα είναι οι σπουδαστές να προτιμούν μετακινήσεις που θα γίνουν κατά το Εαρινό Εξάμηνο 2020-21, παρά το Χειμερινό 2020-21.