Χρησιμοποιούμε cookies για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies μας. Οκ Συμφωνώ!

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ


Καταχωρήθηκε: 27/07/2023 | 19:01
Ημερομηνία λήξης: 03/09/2023 | 19:00
Κατηγορία: Γραμματείας / Τμήμα, Πρωτοετείς

Αγαπητοί φοιτητές,

Καλωσορίζουμε με χαρά και ενθουσιασμό τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών! Είμαστε ενθουσιασμένοι που σας καλωσορίζουμε σε αυτήν την σπουδαία κοινότητα, όπου η τεχνολογία και η καινοτομία συναντώνται για να διαμορφώσουν το μέλλον.

Ο κόσμος της πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών είναι διαρκώς εξελισσόμενος και συναρπαστικός. Στο τμήμα μας, θα αποκτήσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεται να επιτύχετε σε αυτόν τον δυναμικό κλάδο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι γνώσεις που θα αποκτήσετε εδώ θα σας εφοδιάσουν για μια επιτυχημένη καριέρα στον τομέα της τεχνολογίας.

Στο τμήμα μας, θα συναντήσετε έναν εξαιρετικό σύνολο καθηγητών και καθηγητριών, οι οποίοι είναι ειδικοί στον κλάδο τους και επιθυμούν να μοιραστούν τις γνώσειες και την πάθησή τους για την τεχνολογία με εσάς. Θα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε ερευνητικά έργα, να ανταλλάξετε ιδέες με συμφοιτητές σας και να αναπτύξετε τις ικανότητές σας μέσω πρακτικής άσκησης.

Εμείς, η διοίκηση του τμήματος, θα είμαστε πάντα εδώ για να σας υποστηρίξουμε στο εκπαιδευτικό σας ταξίδι και να σας εμπνεύσουμε να αναζητήσετε νέες προκλήσεις. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά σε όλες τις δραστηριότητες του τμήματος και να δημιουργήσετε μια αξέχαστη ακαδημαϊκή εμπειρία.

Επιδιώκουμε μαζί να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που προάγει την κριτική σκέψη, την καινοτομία και την ανοιχτή συζήτηση. Ας δουλέψουμε μαζί για να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας και να συμβάλουμε στην πρόοδο της τεχνολογίας, προσφέροντας τις ικανότητές μας στην κοινωνία και την παγκόσμια κοινότητα.

Καλή αρχή σε όλους σας! Ας ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι μαζί, με πάθος, αφοσίωση και διάθεση για νέες γνώσεις.

 

Γνωριμία με το Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών:

Δείτε το σχετικό pdf εδώ

 

Σελίδα Ενημέρωσης Πρωτοετών Φοιτητών:

Κάντε κλικ εδώ

 

Απο το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών