We use cookies to analyze our traffic. If you continue to use our website, you consent to the use of our cookies.Ok I agree!

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ


Καταχωρήθηκε: 01/08/2022 | 21:35
Ημερομηνία λήξης: 04/09/2022 | 23:30
Κατηγορία: Γραμματείας / Τμήμα

Το Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων καλωσορίζει και συγχαίρει τους Νέους Φοιτητές του Τμήματος.

Αποστολή του Τμήματος είναι η παροχή εκπαίδευσης, τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης υψηλού επιπέδου, καθώς και η ανάπτυξη επιστημονικής και τεχνολογικής έρευνας σε αναδυόμενους τομείς της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών, με σκοπό τη δημιουργία στελεχών υψηλού επιστημονικού επιπέδου. Η δισδιάστατη προσέγγιση των αντικειμένων της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών, επιτρέπει την δημιουργία επαγγελματιών με υψηλή εξειδίκευση και ελκυστικότητα στην αγορά εργασίας.

Τα χρόνια των σπουδών σας είναι τα πιο δημιουργικά γιατί αποκτάτε νέα γνώση και εμπειρία.

Οι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα που ορίζει το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και γίνεται με ενιαίο τρόπο για όλα τα Τμήματα και τις Σχολές των Πανεπιστημίων, μέσω Πληροφοριακού Συστήματος του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Να αναμένετε ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων σχετικά με την ηλεκτρονική σας εγγραφή και σας παρακαλούμε να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις του Τμήματος για περισσότερες πληροφορίες. Επίσης, μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα του Τμήματος για να μας γνωρίσετε καλύτερα.

Γνωριμία με το Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών:
https://www.dit.uoi.gr/files/Γνωριμία με το Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών.pdf

Σελίδα Ενημέρωσης Πρωτοετών Φοιτητών:
https://www.dit.uoi.gr/welcomestudents.php

Σας ευχόμαστε καλή ακαδημαϊκή φοίτηση!!