Χρησιμοποιούμε cookies για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies μας. Οκ Συμφωνώ!

Σπύρου Ευάγγελος

 

Σχετικά με εμένα


Ο Δρ Ευάγγελος Σπύρου είναι Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ινστιτούτο Μεταφορών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, στο οποίο εργάζεται σε ασύρματες επικοινωνίες, όπως και μοντέλα βελτιστοποίησης εφαρμοσμένα στις μεταφορές. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συμπεριλαμβάνουν εφαρμογή μοντέλων θεωρίας παιγνίων σε ασύρματα δίκτυα, στοχαστική βελτιστοποίηση δικτύων και πρακτικούς αλγόριθμους ασύρματων παραμέτρων από το φυσικό στο επίπεδο δικτύου.

Έχει BSc in Computing και MSc in Embedded Computer Systems Engineering από το Northumbria University of Newcastle του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως και διδακτορικό δίπλωμα από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Διαθέτει εμπειρία σε ασύρματες επικοινωνίες με την εργασία του σε διάφορα έργα όπως και υλοποίηση λογισμικού για συστήματα κρίσιμης ασφάλειας. Έχει διατελέσει κριτής στα περιοδικά Internet of Things και Transactions of Internet Transportation Systems. Επίσης είναι ενεργός κριτής στα περιοδικά Wireless Networks Journal του Springer και στο IEEE Internet of Things.

Μαθήματα

Για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος τα μαθήματα που διδάσκονται είναι τα εξής:

-Αλγόριθμοι και Πολυπλοκότητα

-Μεταγλωττιστές