Χρησιμοποιούμε cookies για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies μας. Οκ Συμφωνώ!

Δελτίο Τύπου Παρουσίαση Erasmus+


Καταχωρήθηκε: 15/02/2023 | 15:14
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2023 | 10:40
Ημερομηνία λήξης: 19/02/2023 | 15:14
Κατηγορία: Erasmus

Εν όψει δημοσίευσης της Συμπληρωματικής Προκήρυξης του Σχεδίου 2022, για τη δράση 'Κινητικότητα φοιτητών με σκοπό την Πρακτική Άσκηση', η Δ/νση Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων διοργάνωσε Ενημερωτική Συνάντηση - Παρουσίαση (Info-Day) για το πρόγραμμα Erasmus+,

Την Τετάρτη, 15/02/2023 και ώρα 11.00-13.00, στο Αμφιθέατρο Α' του Τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, η κα.  Α. Τσέφου παρουσίασε την τρέχουσα προκήρυξη για πρακτική άσκηση και για την δράση για την κινητικότητα φοιτητών για σπουδές. Φοιτήτρια που είναι μέλος του ESN ανέλυσε την δική της εμπειρία και κατέδειξε τις δυνατότητες και τις εμπειρίες που έχουν οι φοιτητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus+.

Η υπεύθυνη τομεάρχης του Erasmus+ κα. Β.Λιαγκου από το τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών παρουσίασε τους όρους και τις προϋποθέσεις για την κινητικότητα φοιτητών του τμήματος. Ο κ. Καταρζής από το τμήμα Γεωπονίας παρουσίασε τα κίνητρα που μπορεί να έχουν φοιτητές που μετακινούνται με το ErasmusΤέλος παρευρέθηκαν πληθώρα φοιτητών που τους δόθηκε η δυνατότητα να επιλύσουν πολυάριθμες απορίες τους.