Χρησιμοποιούμε cookies για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies μας. Οκ Συμφωνώ!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ (BLS/ERC)

HCILAB


Καταχωρήθηκε: 16/05/2022 | 16:50
Ημερομηνία λήξης: 21/05/2022 | 23:30
Κατηγορία: Εκδηλώσεις


Το Σάββατο 14 Μαΐου 2022, το Εργαστήριο Αλληλεπίδρασης Ανθρώπου Υπολογιστή – HCILAB του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, σε συνεργασία με τον ανθρωπιστικό οργανισμό KIDS SAVE LIVES - Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές, διοργάνωσε Σεμινάριο Basic Life Support, το οποίο διεξήχθη στο χώρο του τμήματος.

Το σεμινάριο αποτελούνταν τόσο από θεωρητική ανάλυση όσο και πρακτική εξάσκηση, σε δεξιότητες Βασικής Υποστήριξης της Ζωής (ΚΑΡΠΑ, χρήση Απινιδωτή), Αντιμετώπιση Αναίσθητου θύματος σε θέση Ανάνηψης και αντιμετώπιση θύματος πνιγμονής από ξένο σώμα.

Η επιτυχία των υποψηφίων ήταν καθολική στην πιστοποίηση τους ως ανανηπτες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης, ενώ η ομάδα του KIDS SAVE LIVES απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες των παρευρισκομένων με απόλυτη προθυμία και ευγένεια και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό.

Συγχαρητήρια σε όλους!!

Πληροφορίες για τα προγράμματα Εκπαίδευσης, Διάσωσης Τεχνολογίας & Απινιδωτών της ομάδας του KIDS SAVE LIVES:  https://kidssavelives.gr/