Χρησιμοποιούμε cookies για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies μας. Οκ Συμφωνώ!

Digital Open Day Event Veltio


Καταχωρήθηκε: 31/03/2022 | 11:56
Ημερομηνία λήξης: 09/04/2022 | 23:30
Κατηγορία: Εκδηλώσεις

Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Veltio σας προσκαλεί σε ένα ολοήμερο Digital Open Day Event, στο οποίο θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε καλύτερα τη εταιρεία Veltio

Θα μπορέσετε να συμμετέχετε σε μια άμεση γρήγορη και στοχευμένη διαδικασία επιλογής προσωπικού και θα έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε μία από τις ανοιχτές θέσεις εργασίας μέχρι το τέλος της μέρας.

 

Η Veltio  είναι μια εταιρεία συμβούλων πληροφορικής που ασχολείται με τη βελτιστοποίηση της εφοδιαστικής αλυσίδας επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου του εξωτερικού: έχοντας σχεδιάσει και εγκαταστήσει συστήματα πρόβλεψης ζήτησης, σχεδιασμού πόρων και βελτιστοποίησης τροφοδοσίας σε μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως (Fortune Global 500). Έχοντας το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης τη Θεσσαλονίκη, στοχεύει αποκλειστικά στη Διεθνή Αγορά ενώ τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να ταυτίσει το όνομά της με τις μεγαλύτερες και ισχυρότερες αλυσίδες retail στον κόσμο.

 

Το event θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Απριλίου και ώρα 12:00 μ.μ.

 

Για δήλωση συμμετοχής συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα!

 https://forms.gle/7t3CxGoKtUj8Uzbg7

 facebook event: https://www.facebook.com/events/1040551069888376/?ref=newsfeed

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του event στο επισυναπτόμενο αρχείο, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες θα σας σταλούν λίγες μέρες πριν την έναρξη του.

 

Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας

Πανεπιστημίου Ιωαννίνων