We use cookies to analyze our traffic. If you continue to use our website, you consent to the use of our cookies.Ok I agree!

Καλωσόρισμα Πρωτοετών

Δευτέρα 04/10/2021 και ώρα 12:00


Καταχωρήθηκε: 28/09/2021 | 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 02/10/2021 | 22:55
Ημερομηνία λήξης: 04/10/2021 | 23:30
Κατηγορία: Γραμματείας / Τμήμα

Το καλωσόρισμα των Πρωτοετών Φοιτητών του Τμήματος θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 04/10/2021 και ώρα 12:00 στο Αμφιθέατρο Α του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών.

Στην ενημέρωση οι φοιτητές θα ενημερωθούν για το Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, για το πρόγραμμα μαθημάτων, για την διαδικασία απόκτησης κωδικών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σίτιση, στέγαση και διάφορα σχετικά ζητήματα.

Λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών στο τμήμα θα προσέλθουν μόνο οι φοιτητές, οι συνοδοί των φοιτητών θα πρέπει να παραμείνουν εκτός κτιρίου.

Σε κάθε είδους εκπαιδευτική διαδικασία που διενεργείται με φυσική παρουσία εντός του Πανεπιστημίου συμμετέχουν μόνο φυσικά πρόσωπα που πληρούν υποχρεωτικά μια από τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

  • α) έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοϊό COVID-19, ή

  • β) έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοϊό COVID-19 με μία (1) δόση εμβολίου λόγω νόσησής τους από COVID-19, ή

  • γ) έχουν νοσήσει από COVID-19 και έχει παρέλθει χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των είκοσι (20) ημερών και μικρότερο των εκατόν ογδόντα (180) ημερών από την ημερομηνία διάγνωσής τους ως θετικού κρούσματος κατόπιν διεξαγωγής εργαστηριακού ελέγχου, ή

  • δ) έχουν διαγνωσθεί αρνητικοί είτε σε εργαστηριακό έλεγχο για κορωνοϊό COVID-19 με τη μέθοδο PCR που έχει διενεργηθεί με τη λήψη στοματοφαρυγγικού ή ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος, είτε σε εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapid test). Ο εργαστηριακός έλεγχος νόσησης διενεργείται δύο (2) φορές εβδομαδιαίως έως σαράντα οχτώ (48) ώρες πριν από την Τρίτη και την Παρασκευή αντίστοιχα. Η δαπάνη για τη διενέργεια του εργαστηριακού ελέγχου βαρύνει αποκλειστικά το φυσικό πρόσωπο που συμμετέχει στην εκπαιδευτική διαδικασία.

    Για όσους δεν συντρέχουν οι παραπάνω προϋποθέσεις δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στην αίθουσα ή το εργαστήριο.

Με βάση αυτό σας ενημερώνουμε ότι θα πρέπει να πληρείται μια από τις προηγούμενες προϋποθέσεις για να εισέλθετε στο χώρο του Τμήματος, έλεγχος θα πραγματοποιείτε από μέλη του Τμήματος στις κεντρικές εισόδους. Επίσης υπενθυμίζουμε ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική τόσο σε εσωτερικούς, όσο και εξωτερικούς χώρους των ΑΕΙ όπου υπάρχει συνωστισμός.

 

Σας περιμένουμε!!