Χρησιμοποιούμε cookies για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies μας. Οκ Συμφωνώ!

SEEDA-CECNSM 2021


Καταχωρήθηκε: 23/09/2021 | 15:11
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2021 | 15:11
Ημερομηνία λήξης: 26/09/2021 | 23:30
Κατηγορία: Εκδηλώσεις

Για 6η συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί το "Συνέδριο Σχεδιασμού Αυτοματισμού, Μηχανικής Υπολογιστών, Δικτύων Υπολογιστών και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης – Νοτιοανατολικής Ευρώπης (6th South-East Europe Design Automation, Computer Engineering, Computer Networks and Social Media Conference (SEEDA-CECNSM 2021)) στις 24 έως 26 Σεπτεμβρίου 2021 στην Πρέβεζα.

 

Το SEEDA-CECNSM 2021 συνιστά ένα διεθνές τεχνικό φόρουμ για εμπειρογνώμονες από τη μηχανική υπολογιστικών συστημάτων και τον ακαδημαϊκό χώρο για ανταλλαγή ιδεών, καινοτομιών και παρουσίαση αποτελεσμάτων συνεχούς έρευνας στους πιο εξελιγμένους τομείς. Το συνέδριο καλύπτει ένα μεγάλο εύρος θεμάτων από τους τομείς του Σχεδιασμού Αυτοματισμού, της Μηχανικής Υπολογιστών και των Δικτύων Υπολογιστών (αναλυτική λίστα θεμάτων μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: https://seeda2021.uowm.gr/).

 

Το SEEDA-CECNSM 2021 συνδιοργανώνεται από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών και το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (https://www.uowm.gr), από τον αναπληρωτή καθηγητή κ. Μάρκο Τσίπουρα, και το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, από τον Επίκουρο καθηγητή κ. Αλέξανδρο Τζάλλα, ενώ θα λάβει χώρα στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (https://www.uoi.gr).

 

Πραγματοποιείται σε συνεργασία με την IEEE Computational Intelligence Society, ενώ στο συνέδριο έχουν υποβληθεί περισσότερες από 130 επιστημονικές εργασίες, από τις οποίες επιλέχθηκαν 80 για παρουσίαση, από περισσότερες από 30 χώρες.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί με υβριδικό τρόπο, με φυσική και εξ’ αποστάσεως παρουσία.

 

Μετά το πέρας του συνεδρίου, όλες οι δημοσιευμένες εργασίες θα είναι διαθέσιμες στα IEEE Xplore, DBLP και Scopus.

https://youtu.be/s5yaIKGEMqs

 

Οι φοιτητές του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν το συνέδριο από τις ηλεκτρονικές αίθουσες, όπως αυτές φαίνονται στο πρόγραμμα των συνεδριάσεων

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ