Χρησιμοποιούμε cookies για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies μας. Οκ Συμφωνώ!

Εργαστήρια Λογική Σχεδίαση & Ψηφιακά Ηλεκτρονικά

ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


Καταχωρήθηκε: 14/09/2021 | 19:27
Τελευταία ενημέρωση: 14/09/2021 | 19:28
Ημερομηνία λήξης: 19/09/2021 | 23:30
Κατηγορία: Εργαστήριο

Όσοι φοιτητές όπου λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών δεν συμμετείχαν σε δια ζώσης εκπαίδευση ή επιθυμούν να εκπαιδευτούν στα Εργαστήρια Λογική Σχεδίαση ή/και Ψηφιακά Ηλεκτρονικά καλούνται προαιρετικά να συμμετάσχουν στα ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ Επαναληπτικά Εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν κατά το διάστημα 22/09/2021 έως 01/10/2021 στο Εργαστήριο Ηλεκτρονικής του Τμήματος.

Λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν και με στόχο την τήρηση των μέτρων για την ασφάλεια όλων, θα πρέπει όσοι φοιτητές επιθυμούν να συμμετάσχουν στα εργαστήρια αυτά να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα έως την Κυριακή 19/09/2021.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί κατά το αναφερόμενο διάστημα σε γκρουπ, κάθε γκρουπ θα συμμετάσχει σε έως και 3 εργαστηριακά τμήματα (ανάλογα τις συμμετοχές), οι ημερομηνίες και ώρες συμμετοχής του κάθε γκρουπ, θα αποσταλεί στους ενδιαφερόμενους μέσω του email που θα δηλώσουν στην φόρμα.

Το Τμήμα έχει μεριμνήσει ώστε το Αστικό Κτελ Άρτας να δρομολογήσει λεωφορεία για την μεταφορά των φοιτητών στο τμήμα κατά τις ώρες διεξαγωγής της εργαστηριακής εκπαίδευσης.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στα εργαστηριακά γκρουπ είναι κατά την προσέλευση η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή μοριακού ελέγχου (PCR) ή rapid test καθώς και η τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία αποστείλετε σχετικό email στο ksakkas@uoi.gr 

Σας περιμένουμε!!

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=KqW-CNNaJ0aVSV_zplZ2vmNWBR_V8RxGpSTHgPj1oqJUODQyRjdDUFRONE81TUtQTDhZQjhOVFZLVy4u