Χρησιμοποιούμε cookies για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies μας. Οκ Συμφωνώ!

Σχεδίαση ASIC

Εξεταστική Σεπτεμβρίου


Καταχωρήθηκε: 07/09/2021 | 10:55
Ημερομηνία λήξης: 15/09/2021 | 23:30
Κατηγορία: Διάλεξη

Η εξέταση της θεωρίας του μαθήματος "Σχεδίαση ASIC", με  βάση το πρόγραμμα της εξεταστικής περιόδου Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 15/9/2021, 11:00 - 13:00, στην πλατφόρμα MS TEAMS, στην ομάδα του μαθήματος. Η εξέταση θα είναι γραπτή, και θα περιλαμβάνει τέσσερις θεματικές ενότητες. Τα βήματα που πρέπει να ακολουθούν οι εξεταζόμενοι είναι τα παρακάτω:

  1. Σύνδεση στην ομάδα και συνεδρία του MS Teams, με μικρόφωνο και κάμερα, (οπωσδήποτε) 15 λεπτά πριν την έναρξη της εξέτασης. Θα ακολουθήσει επίλυση τυχόν προβλημάτων, οδηγίες και επιβεβαίωση στοιχείων. Προσοχή, οι φοιτητές θα πρέπει να φροντίσουν να έχουν μια κόλλα αναφοράς (ή ένα καθαρό φύλλο χαρτί) για κάθε θεματική ενότητα (άρα 4 κόλλες αναφοράς ή 4 φύλλα χαρτί) στο γραφείο τους. Επίσης, επιτρέπεται ένα τυπολόγιο σε ένα φύλλο χαρτί, το οποίο θα ελεγχθεί από τον εξεταστή μέσω της κάμερας. Εάν δεν εμφανίζεται καθαρά το περιεχόμενο, ο εξεταστής μπορεί να αποκλείσει τη χρήση του.
  2. Ακολουθεί εμφάνιση μιας θεματικής ενότητας από τον διδάσκοντα (ως “Assignment”), στο εργαλείο MS Teams. Σε περίπτωση προβλήματος στην εμφάνιση της θεματικής ενότητας στο MS Teams, υπάρχει η δυνατότητα χρήσης του εργαλείου ecourse για την ίδια διαδικασία. Κατάλληλες οδηγίες θα δοθούν από τον διδάσκοντα την ώρα της εξέτασης, εάν χρειαστεί.
  3. Ακολουθεί η γραπτή επίλυση της θεματικής ενότητας από τον φοιτητή. Ο χρόνος που θα διαρκεί η εξέταση της θεματικής ενότητας θα καθορίζεται από τον διδάσκοντα.
  4. Μετά την ολοκλήρωση του χρόνου εξέτασης, ο φοιτητής θα πρέπει να είναι σε θέση να ψηφιοποιήσει το γραπτό του (πχ με κάμερα κινητού τηλεφώνου), και να το αποστείλει μέσω της λειτουργίας υποβολής εργασίας του “Αssignment” στο MS Teams (ή αντίστοιχα στο ecourse αν χρειαστεί). Εναλλακτικά, ο εξεταζόμενος μπορεί να αποστείλει το γραπτό του με email στον εξεταστή, στη διεύθυνση fvartzi@uoi.gr. Θα δίνεται ολιγόλεπτος χρόνος για τη διαδικασία της υποβολής (έως 5 λεπτά).

Η διαδικασία θα επαναλαμβάνεται για κάθε θεματική ενότητα.