Χρησιμοποιούμε cookies για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies μας. Οκ Συμφωνώ!

Ανακοινώσεις

Συμμετοχή του Τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών σε εκπαιδευτικό σεμινάριο

της εταιρίας του Επιμελητηρίου Άρτας «Αμβρακία Αναπτυξιακή»


Καταχωρήθηκε: 12/02/2021 | 16:08
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2021 | 16:11
Ημερομηνία λήξης: 13/02/2021 | 23:30
Κατηγορία: Εκδηλώσεις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Διαδικτυακό-Εκπαιδευτικό Σεμινάριο της Εταιρείας του Επιμελητηρίου Άρτας «Αμβρακία Αναπτυξιακή» με θέμα «Ψηφιακή Προώθηση Προϊόντων», στο οποίο συμμετείχε ως εισηγήτρια η Δρ. Βασιλική Λιάγκου, επίκουρη καθηγήτρια του Τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Το σεμινάριο είχε ως στόχο την ενημέρωση και επιμόρφωση των συμμετεχόντων σχετικά με τις ψηφιακές τεχνικές πώλησης και προώθησης προϊόντων. Η Δρ. Λιάγκου σημείωσε ότι κατά την περίοδο του κορονοϊού υπήρξε σημαντική αύξηση των ψηφιακών μέσων για την προώθηση, πώληση και αγορά προϊόντων (eshops κτλ.). Επίσης, η κα Λιάγκου παρουσίασε την εξέλιξη των ψηφιακών τεχνικών με την πάροδο του χρόνου και τόνισε τα οφέλη της εφαρμογής του ηλεκτρονικού εμπορίου για καταναλωτές και επιχειρήσεις αλλά και πιθανούς κινδύνους που μπορεί να προκύψουν.

Η συνεργασία του Τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με το Επιμελητήριο Άρτας, ενισχύει την ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, συμβάλλοντας στην υποστήριξη τόσο των υφιστάμενων όσο και των υπό σύσταση επιχειρήσεων της περιοχής.