Χρησιμοποιούμε cookies για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies μας. Οκ Συμφωνώ!

Αναλογικά Ηλεκτρονικά

Εξετάσεις Διάλεξης και Εργαστηρίου


Καταχωρήθηκε: 20/01/2021 | 16:33
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2021 | 16:40
Ημερομηνία λήξης: 20/01/2021 | 16:29
Κατηγορία: Διάλεξη

Οι φοιτητές που επιθυμούν να εξεταστούν στο μάθημα των «Αναλογικών Ηλεκτρονικών», θα πρέπει να εγγραφούν στην ομάδα MS Teams, η οποία έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για την εξέταση. Η ομάδα έχει κωδικό: ejst2w3

Η εξέταση θα διεξαχθεί την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου και ώρα 13:00-15:00 με ανοιχτές σημειώσεις ενώ επιτρέπεται και η χρήση αριθμομηχανής για της πράξεις. Οι φοιτητές θα πρέπει να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες και να πληρούν τις προϋποθέσεις, οι οποίες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του τμήματος για την συμμετοχή τους στις εξετάσεις.

Δείτε εδώ τις οδηγίες

Τα θέματα θα αναρτηθούν στο MS Teams ως χρονοπρογραμματισμένη ανάθεση, και οι φοιτητές θα τα λύσουν χειρόγραφα. Μόλις ολοκληρώσουν την επίλυση θα φωτογραφίσουν (σαρώσουν) τις λύσεις του και θα τις αναρτήσουν στην ανάθεση του MS Teams. (Προτεινόμενη εφαρμογή σάρωσης για κινητά (CamScanner, λειτουργία «multiple pages και αποστολή .pdf)

Γίνετε μέλη της ομάδας μέχρι το Σάββατο 23:59 με σκοπό να μην υπάρχουν προβλήματα με την ανάθεση των θεμάτων!

Το μάθημα των Ηλεκτρονικών Αναλογικών αφορά το παλιό πρόγραμμα σπουδών, δηλαδή τους φοιτητές 3ου και άνω.