Χρησιμοποιούμε cookies για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies μας. Οκ Συμφωνώ!

Επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα. Νίκη Κεραμέως,στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών


Καταχωρήθηκε: 13/02/2020 | 08:30
Τελευταία ενημέρωση: 21/11/2020 | 13:52
Ημερομηνία λήξης: 13/02/2020 | 23:30
Κατηγορία: Εκδηλώσεις

Επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα. Νίκη Κεραμέως,στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Άρτα.
Στα πλαίσια της επίσκεψής της στο νομό Άρτας, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα. Νίκη Κεραμέως, συνοδευόμενη από της Πρυτανικές Αρχές, επισκέφθηκε το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Άρτα.
Η Υπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για εκπαιδευτικά θέματα με τον Κοσμήτορα του τμήματος, καθηγητή Ευριπίδη Γλαβά, ο οποίος αναφέρθηκε στους εκπαιδευτικούς στόχους, τις ερευνητικές δραστηριότητες και τα Ερευνητικά Εργαστήρια του τμήματος.
Στη συζήτηση ήταν παρόντες όλοι οι καθηγητές του Τμήματος
H κα Κεραμέως επισκέφθηκε το Εργαστήριο Γνώσης και Ευφυούς Πληροφορικής του τμήματος και ενημερώθηκε για τα καινοτόμα έργα σχετικά με την εκπαίδευση και επιμόρφωση, την επιχειρηματικότητα , το περιβάλλον, τον τουρισμό, τον πολιτισμό και την υγεία, που υλοποιούνται από την ερευνητική ομάδα του Εργαστηρίου, καθώς επίσης και από τις ερευνητικές ομάδες των εργαστηρίων Υπολογιστικών και Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων και Αυτόνομων Υπολογιστικών Συστημάτων. Παρόντα ήταν επίσης τα μέλη των ερευνητικών ομάδων που αποτελούνται από καθηγητές, μεταδιδάκτορες, υποψήφιους διδάκτορες, μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές.