Χρησιμοποιούμε cookies για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies μας. Οκ Συμφωνώ!

Έναρξη όλων των Μαθημάτων Δευτέρα 23/3/20 με εξ αποστάσεως εκπαίδευση  


Καταχωρήθηκε: 19/03/2020 | 15:10
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2020 | 15:11
Ημερομηνία λήξης: 30/03/2020 | 23:30
Κατηγορία: Γραμματείας / Τμήμα

 

Από την Δευτέρα 23/3/20 θα ξεκινήσουν όλα τα θεωρητικά μαθήματα με διδασκαλία εξ αποστάσεως. Τα εργαστηριακά μαθήματα θα ξεκινήσουν και αυτά άμεσα με ανακοινώσεις των Καθηγητών. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται τις ίδιες ημέρες και ώρες με το τρέχον ωρολόγιο πρόγραμμα. Αυτή την εβδομάδα θα γίνουν κάποια δοκιμαστικά μαθήματα.

Θα χρησιμοποιηθεί το πρόγραμμα Microsoft Team.

Παρακαλώ διαβάστε το αρχείο με τις οδηγίες εγκατάστασης.

Επίσης η είσοδος ενός Φοιτητή σε ένα Μάθημα της πλατφόρμας Microsoft Teams ή οποιαδήποτε άλλης, συνιστά ανεπιφύλακτη Αποδοχή Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Συνεπώς, απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, πώληση, μετάδοση, έκδοση, εκτέλεση, αντιγραφή και εμφάνιση σε κοινωνικά δίκτυα, μέρους ή όλου του περιεχομένου ενός Μαθήματος της πλατφόρμας Microsoft Teams χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του Διδάσκοντα. Κατ’ εξαίρεση, επιτρέπεται η παρακολούθηση και μόνο του περιεχομένου ενός Μαθήματος σε απλό προσωπικό υπολογιστή για αυστηρά προσωπική χρήση (ιδιωτική μελέτη ή έρευνα, εκπαιδευτικούς σκοπούς), η παρακολούθηση δε αυτή δεν σημαίνει καθ’ οιονδήποτε τρόπο παραχώρηση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.

Παρακαλώ διαβάστε το αρχείο Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας.