Χρησιμοποιούμε cookies για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies μας. Οκ Συμφωνώ!

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ

Εμβόλιμη εξεταστική


Καταχωρήθηκε: 17/01/2020 | 17:54
Ημερομηνία λήξης: 17/01/2020 | 17:41
Κατηγορία: Διάλεξη

Όσοι φοιτητές έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην εμβόλιμη εξέταση του μαθήματος "ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ" θα πρέπει να αποστείλουν το θέμα της εργασίας τους αυστηρά μέχρι την Παρασκευή 24/01. Το θέμα της εργασίας θα πρέπει να συνοδεύεται από μια σύντομη περιγραφή της εργασίας. Αναλυτικές οδηγίες για την επιλογή του θέματος και την περιγραφή της εργασίας θα βρείτε στα σχετικά αρχεία που υπάρχουν στην Ασύγχρονη Τηλεκπαίδευση και θα πρέπει να ακολουθηθούν αυστηρά. Αποστέλλετε το θέμα της εργασίας με την σύντομη περιγραφή στις διευθύνσεις e-mail των διδασκόντων του μαθήματος: ggeorg@teiep.gr & sevag@uoi.gr . 

Η τελική εργασία, για την εμβόλιμη εξέταση του μαθήματος, θα πρέπει να κατατεθεί στο τέλος της εξεταστικής περιόδου. Συγκεκριμένη ημερομηνία κατάθεσης της τελικής εργασίας θα καθοριστεί σε επόμενη ανακοίνωση. 

Τέλος, υπενθυμίζεται σε όσους ακολουθήσουν τη διαδικασία πως θα πρέπει να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις του μαθήματος, την Ασύγχρονη Τηλεκπαίδευση και την ηλεκτρονική τους αλληλογραφία. 

 

Οι διδάσκοντες,

Γεωργίου Γεώργιος,

Ευαγγέλου Σοφία.